Remember me

Problem with gallery it stuck on create thumbnails

7 years 3 months ago #1

  • Qbik's Avatar
  • Qbik
  • Posts: 728
You can see it here
portfolio.dem0.pl/portfolio/przyroda?krajobrazy

any idea whats wrong?

on bagallery.php on line:896
if ($thumbnail->display_categoty && $image->category != 'root' && !$categorySelector) {
                $html .= "<p class='image-category'>" .$categoryName[$n]. "</p>";
            }

when i change "display_categoty" to display_category it shows diffrent error

7 years 3 months ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hello,

Please provide us FTP and Joomla admin access
support.balbooa.com/contact-us

Regards,

7 years 3 months ago #3

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
As we think the problem with image name, here is Example:

1. portfolio.dem0.pl/images/galeria-testowa...we-foto/810_6432.jpg it's OK
2. portfolio.dem0.pl/images/galeria-testowa..._PLENER_DRUK_029.jpg Not Work

Try to remove "&" from image names you can do it right in the gallery using Gallery Media Manager, it allows to rename images

Regards,

7 years 3 months ago #4

  • Qbik's Avatar
  • Qbik
  • Posts: 728
Yes i noticed that earlier
and i change it on server

but on gallery that don't work there is other photos :(

strange is that that on this gallery i upload only photos from landscape and nature without wedding (this with & was add to other gallery)

7 years 3 months ago #5

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Fixed!
portfolio.dem0.pl/portfolio/przyroda

I disabled feature Load jQuery, here is the screen:



Do it for all your galleries!

Regards,

7 years 3 months ago #6

  • Qbik's Avatar
  • Qbik
  • Posts: 728
thx :)
Powered by Kunena Forum