Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Album Lightbox opens behind Site Content

5 months 5 days ago #1

  • Fabian's Avatar
  • Fabian
  • Posts: 6
Hello,

I use the Pro-Version and the module is quite good and nice!
But I have a big problem: When I open an album in a lightbox the box is shown behind the content of the site.
I work with sp page builder and use the gallery as a module.
How can I fix this bug?

Thank you!

Kind regards,
Fabian

5 months 5 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 12832
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

5 months 4 days ago #3

  • Fabian's Avatar
  • Fabian
  • Posts: 6
Thank you for your quick response!

Link: www.kollmaf-camera.de/index.php/stories

It's only a prototype yet. You see the gallery under "Stories", it's name is "Yannik & Simi".

Thank you!

Fabian

5 months 2 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 12832
Hello,

Thank you for contacting us!

You need to add CSS code to the custom CSS file of your template.
.album-in-lightbox-open #column-wrap-id-1590057249859,
.album-in-lightbox-open #section-id-1590057249861 {
	z-index: 9999 !important;
}

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

5 months 1 day ago #5

  • Fabian's Avatar
  • Fabian
  • Posts: 6
Nice! Thank you!!! :)

5 months 1 day ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 12832
You are welcome ;)

4 months 4 weeks ago #7

  • Fabian's Avatar
  • Fabian
  • Posts: 6
I'm afraid but it doesn't work anymore. I added some more galleries and some of them are shown behind the site-content, all of them don't open in the center of the site.

https://www.kollmaf-camera.de/index.php/stories

Can you take a look at this? Thank you :)

Fabian

4 months 4 weeks ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 12832
Hello,

Thank you for contacting us!

You need to duplicate the code for each gallery and replace to ID section that assigns your template

column-wrap-id-1590057249859,
section-id-1590057249861




Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

4 months 3 weeks ago #9

  • Fabian's Avatar
  • Fabian
  • Posts: 6
Hi,
Thanks for your response!

I'm afraid but I didn't get it.
Can you explain it to me in more detail?

Thank you!

Fabian

4 months 3 weeks ago #10

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 12832
Hello,
Thank you for contacting us

The problem arises because of the styles of your template.
To solve it, you need to use custom code:
.album-in-lightbox-open [id*="section-id-"],
.album-in-lightbox-open #column-wrap-id-1590610409337,
.album-in-lightbox-open #column-wrap-id-1590057249859 {
    z-index: 9999 !important;
}

.album-in-lightbox-open .sppb-column {
    animation: none!important;
}

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

4 months 3 weeks ago #11

  • Fabian's Avatar
  • Fabian
  • Posts: 6
Hi again,

Thank you for your help! This looks quite good so far!
But the following galleries or thumbnails are still in front of the lightbox.
This matters especially on response view or when the gallery gets bigger.

Thank you so much for your support

Kind regards,
Fabian

4 months 3 weeks ago #12

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 12832
Hello,
Thank you for contacting us

As we write earlier, this is due to a conflict with the template (styles of the template does not allow the lightbox to go beyond the column. therefore, you must change the styles of the template),
and for the solution you need to add code for each new gallery, as we wrote earlier.
support.balbooa.com/forum/joomla-gallery...d-site-content#45074

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum