Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

I/O usage increased

5 years 7 months ago #1

  • Sasu's Avatar
  • Sasu
  • Posts: 6
Hello,
After instal gallery our site I/O usage increase to maxim, and we get site stuck.
Is any suggestion so can fix this issue?

5 years 7 months ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Hello,

Try to enable Lazy Load and Page Refresh feature

Regards,

5 years 7 months ago #3

  • Sasu's Avatar
  • Sasu
  • Posts: 6
Hello,
That was the first thing i made, same result. if uninstall component website work fine. :(

5 years 7 months ago #4

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Try to reduce Width / Height and Quality of thumbnails. Also, optimize your original files - weight and sizes

Regards,

5 years 7 months ago #5

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
How much images your Gallery include?

5 years 7 months ago #6

  • Sasu's Avatar
  • Sasu
  • Posts: 6
Around 150 images, i'll try to reduce image sizes and come back whit some news.

5 years 7 months ago #7

  • Sasu's Avatar
  • Sasu
  • Posts: 6
Fixed, seems a xml generator was caused the I/O usage...he try to generate sitemap for galley and stuck. After disable and edit image sizes sems to work fine.

Other question, can you help to show #ba-notification in center of page, not just in right down.
Thanks

5 years 7 months ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Hello,


If you want to display notification in the center,
you need to add custom css code:
#ba-notification {
	bottom: 50%;
        right: 50%;
	transform: translate(50%, 50%);
	-webkit-transform: translate(50%, 50%);
}

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum