Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Gallery not showing in Frontend

5 years 7 months ago #1

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Hi, installed Gallery in Joomla 3.6.4 site, i did all like instructed create article and add shortcode.

But nothing showing in Frontend

Is there a script problem some where?

Site: www.ibiswerk.be/index.php/beeldbank
Attachments:

5 years 7 months ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Hi,

Go to: components/com_bagallery/helpers/bagallery.php
Line 117. Find and delete this string
$doc->addScript(JUri::root() . 'media/jui/js/jquery.min.js');

Let me know results

Regards,

5 years 7 months ago #3

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Did like instructed , but no change

Gallery not showing

5 years 7 months ago #4

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Send us Please Joomla admin and FTP access
Use our contact form: support.balbooa.com/contact-us

Regards,

5 years 7 months ago #5

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Hi

have send mail with details

5 years 7 months ago #6

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Fixed!

Regards,

5 years 7 months ago #7

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
THANKS, very fast support!

:)

5 years 7 months ago #8

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
You're welcome!
Have a nice weekend!

Regards,

5 years 7 months ago #9

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Hi, can you say what you have done, we have since you changed this that are logo has changed position.

Allso off canvas menu isn't working anymore ,

5 years 7 months ago #10

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Please HELP , URGENT! Site not working because you changed sometghing to make Gallery work

5 years 7 months ago #11

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Seems you changed something in java script file of our template!

Luckely i had backup of it

But your gallery isn't working on our site

Please help fix this issue

this is URGENT

5 years 7 months ago #12

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
You added code , but site doesn't work because of that:

This is original code:

$('.sp-megamenu-wrapper ul, .nav.menu').find('li:not(".no-scroll")').each(function(i, el) {
var $that = $(this),
$anchor = $that.children('a'),
url = $anchor.attr('href'),
splitUrl = url.split('#');

if ($that.hasClass('home')) {
if (homeSectionId) {
$anchor.attr('href',onePageUrl+'#'+homeSectionId);
}else{
$anchor.attr('href',onePageUrl);
}
}else{
if (typeof splitUrl !== undefined){
$anchor.attr('href',onePageUrl+'#'+splitUrl[1]);
};
}
});


This is what you added:

$('.sp-megamenu-wrapper ul, .nav.menu').find('li:not(".no-scroll")').each(function(i, el) {
if ($(this).children('a').length > 0) {
var $that = $(this),
$anchor = $that.children('a'),
url = $anchor.attr('href'),
splitUrl = url.split('#');

if ($that.hasClass('home')) {
if (homeSectionId) {
$anchor.attr('href',onePageUrl+'#'+homeSectionId);
}else{
$anchor.attr('href',onePageUrl);
}
}else{
if (typeof splitUrl !== undefined){
$anchor.attr('href',onePageUrl+'#'+splitUrl[1]);
};
}
}
});

5 years 7 months ago #13

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Please help get this fixed

Gallery doesn't work

5 years 7 months ago #14

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Is there anybody out there?????

5 years 7 months ago #15

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23015
Hello,

Check, we corrected

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

5 years 7 months ago #16

  • Roy's Avatar
  • Roy
  • Posts: 12
Please , change BACK again what you changed. SITE NOT WORKING AGAIN BECAUSE YOU CHANGED CODE!!!!
:angry: :angry:

This is a live site

Please fix properly , so we have no issues with site because you modified code to get the GALLERY working!!

5 years 7 months ago #17

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
We changed everything BACK!

Fix the JS error (original issue) which comes from your template and everything will work properly!!! Error comes from template!



Regards,
Powered by Kunena Forum