Gridbox 2.7.2 and Personal Blog Theme Onefold

Continue Reading
Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

404 Images - Lightbox Not Working

2 months 4 weeks ago #1

  • Richard's Avatar
  • Richard
  • Posts: 7
Hi there,

Your gallery keeps creating an extra trailing slash for the images I upload, for example: mysite.com//images/testimg.png

Then when I inspect element I see the extra additional slash being generated and thus the image is a 404!!!

Please can you help me fix this ASAP?

Thanks,
Richard

2 months 4 weeks ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6584
Hello,
Thank you for contacting us

We checked everything works well
Which picture have problem and in which gallery

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

2 months 4 weeks ago #3

  • Richard's Avatar
  • Richard
  • Posts: 7
Hi there,

Please check the gallery on the page /gates then go to the category "composite infill" and then click on any of the thumbnails and you will see that the images do not load and inspecting element shows that the image links have 2 x // which 404's them.

Also when uploading it doesn't show the thumbnail in the gallery.

Thanks,
Richard

2 months 4 weeks ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6584
We have fixed an issue ;)

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 months 4 weeks ago #5

  • Richard's Avatar
  • Richard
  • Posts: 7
Hi there,

Thanks for that, much appreciated.

Thanks,
Richard

2 months 4 weeks ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6584
You are welcome ;)

2 months 3 weeks ago #7

  • Richard's Avatar
  • Richard
  • Posts: 7
Hi there,

Not working again due to incorrect sloppy url path writing.

See the screenshot attached: Notice how the url path for my images folder is "/mages/" missing the letter "i" from the word images.

My gallery is not working again and this is becoming frustrating as this seems like poor coding to be missing off a letter so important to the url path like this.

You have my login credentials so please login and fix ASAP.

Thanks,
Richard

2 months 3 weeks ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6584
Hello,

We do not save user access.
Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum