Remember me

The first photo is blocked

7 years 6 months ago #1

  • Jorgelina's Avatar
  • Jorgelina
  • Posts: 22
Hi,
I install the gallery version 1.5.4.I bought some time ago
It's works very well but when I click on the photo to open thumbnails, the first thumbnail is blcked and not go to the next photo.
If I close and click another photo, the gallery works perfectly.
What's the problem?
(thanks!)

7 years 6 months ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hi,

The file name of first image is correct, maybe it's include spaces in name, or not allowed symbols?
Send us the link please.

What's the reason to use oldest version?

Regards,

7 years 6 months ago #3

  • Jorgelina's Avatar
  • Jorgelina
  • Posts: 22
The site is under construction.. I can send you the link but I need to send you id and password . I try to change the name of photos (I usually use _) ..but nothing changes.
And this is only for the first time, because at the second time the gallery works perfectly..

I use the oldest because when I bought the component, it was the last version.. can I update the component?
Thanks!

7 years 6 months ago #4

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Yes, sure you have access to latest version of the Gallery, your subscription is valid until 17-08-2017. login to your profile on Balbooa.com to download latest version.

Send us access using our contact form:
support.balbooa.com/contact-us

Regards,

7 years 6 months ago #5

  • Jorgelina's Avatar
  • Jorgelina
  • Posts: 22
hi,
now I have uploaded the pro gallery, but I have problem with modules. In some part of the site the modules with galleries don't work, and sometimes the GK modules don't work. I can only work with articles.
there are some kind of problems with modules...

I don't know why...
:(

7 years 6 months ago #6

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
hi,

Send us FTP and Joomla admin access, and link to pages with problems
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Powered by Kunena Forum