Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

problem using gallery albums

3 weeks 21 hours ago #1

  • nathan's Avatar
  • nathan
  • Posts: 9
Hi if you check the website: www.ogbellinzona.ch/index.php/foto
and you try to open the album 2014, it will open a photo from another album and is like a tunnel, it doesn't work correctly...
if i create a new album and i add new photos it will make the same thing.

3 weeks 18 hours ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 7707
Hi,

Your image and album have the same alias. Alias should be unique. So, change alias for picture or album



Regards,
Artem, Balbooa.com

2 weeks 5 days ago #3

  • nathan's Avatar
  • nathan
  • Posts: 9
can you tell me where i add the same alias, because i can't find? thank you and have a nice day.

2 weeks 5 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 5530
Hello,
Artem wrote: More at the video
nimb.ws/1VE6ez

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 weeks 5 days ago #5

  • nathan's Avatar
  • nathan
  • Posts: 9
yes i see that... but i don't found in all my album's a alias with the same name...

2 weeks 5 days ago #6

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 7707
Hello,

Find this picture in your Gallery and change alias
www.ogbellinzona.ch/index.php/foto?2014

Regards,
Artem, Balbooa.com

2 weeks 2 days ago #7

  • nathan's Avatar
  • nathan
  • Posts: 9
maybe i have fixed the problem, thank you! :)

2 weeks 2 days ago #8

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 7707
Great! Let us know if you'll need more assistance ;)

Regards,
Artem, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum