The Brand New Blog Post Editor Released!

Read more
Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

New Gallery does not work

2 weeks 1 day ago #1

  • Randy Epstein's Avatar
  • Randy Epstein
  • Posts: 4
I've created a new Gallery and have it set up. The gallery is here: joomla.eaa690.net/index.php/multimedia/p...s/young-eagles-album

When clicking on any of the three nothing happens. I've noticed that there is not a thumbnail folder created for this gallery.

Where do I start?

2 weeks 1 day ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 7413
Hello,

At your website is not a Balbooa Gallery!

Regards,
Artem, Balbooa.com

2 weeks 1 day ago #3

  • Randy Epstein's Avatar
  • Randy Epstein
  • Posts: 4
Currently you are correct, I will change it back so you can see. I was testing another product to see about replacing your product.

2 weeks 1 day ago #4

  • Randy Epstein's Avatar
  • Randy Epstein
  • Posts: 4
I changed it back

2 weeks 1 day ago #5

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 7413
Try to disable jQuery in the Gallery settings



Regards,
Artem, Balbooa.com

1 week 4 days ago #6

  • Randy Epstein's Avatar
  • Randy Epstein
  • Posts: 4
it is turned off on all of my albums. All of the others work fine.

1 week 4 days ago #7

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 7413
Hello,

Send us please Joomla admin and FTP access, the solution will be provided ASAP. Please use our contact form:
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Artem, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum