Remember me

Problem with Lighbox

11 months 2 weeks ago #1

  • Tom's Avatar
  • Tom
  • Posts: 302
Hello,
I have a problem with displaying the gallery.
I checked many configuration options and it's always the same.
In the example video in the link, it shows how it works fine for one page, but for the next page, where there are three gallery modules - with the third gallery the window loads in the background.
Where is the error?

drive.google.com/file/d/1Wv6Cxz1Z3CJ4xKx61TUPGDc1QdDpx8fC/view

roboczo.spl.design/oferta/strony-www

Best Regards,
Tomek

11 months 2 weeks ago #2

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,
Thank you for contacting us!

You need to add CSS code at the code editoe
.sticky-header-opened.modal-open .ba-sticky-header-parent {
    z-index: auto !important;
}

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

11 months 2 weeks ago #3

  • Tom's Avatar
  • Tom
  • Posts: 302
Thanks.
It works - almost :)
There are places on the page where a simple gallery is used and then and scrolling up - the photo becomes transparent.
Video below:
drive.google.com/open?id=1XEACsaTFGni1u1...ail.com&usp=drive_fs

roboczo.spl.design/oferta/copywriting

11 months 2 weeks ago #4

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Update the gridbox to the latest version (just made available) and let us know the result

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

11 months 2 weeks ago #5

  • Tom's Avatar
  • Tom
  • Posts: 302
WOW - it is and it works!
But ... there are InPost (paczkomaty) - Yupiiiii!
Well done to you - BIG THANK YOU on behalf of all Polish creators who use your tools and whose daily.

Tomek

11 months 2 weeks ago #6

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Thank you for your kind words, we are very pleased!

Please feel free to ask any questions.
Have a nice day!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum