Advanced Hover Settings

Advanced Hover Settings For Joomla Website Builder Gridbox
Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

No preview of pictures in Gallery

2 weeks 6 days ago #1

  • Gerhard's Avatar
  • Gerhard
  • Posts: 4
Hello,

On live system everything works fine, but when I work in Gallery on the development environment (localhost), I can't see any preview of images - not for old ones and not for new uploaded ones.
If a picture is selected, then the "large" view is shown, but previews never loaded.
See also screenshot in attachment.



Thanks in advance for your support!

2 weeks 6 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 19688
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 weeks 6 days ago #3

  • Gerhard's Avatar
  • Gerhard
  • Posts: 4
Hello, the issue is on a local development environment (desktop-engine using XAMPP)
- access from outside is not possible

br Gerhard

2 weeks 6 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 19688
Unfortunately, not seeing the problem, we cannot determine the cause and fix it.

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

2 weeks 6 days ago #5

  • Gerhard's Avatar
  • Gerhard
  • Posts: 4
Where can I find the path Gallery is taking the pictures for the preview from?
Obviously the preview is not taken from the same source as the "original"-picture
brG

2 weeks 6 days ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 19688
Check for errors in the console (developer tool or f12)
Please let us know

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

2 weeks 5 days ago #7

  • Gerhard's Avatar
  • Gerhard
  • Posts: 4
Solved!

Extension GD in PHP was missing.

br
Gerhard

2 weeks 5 days ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 19688
Great that you have found a solution.
Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum