Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

import problem

10 months 1 week ago #1

  • Mariusz's Avatar
  • Mariusz
  • Posts: 45
Hi
Anyone know what is this ?
Windows 10 Home
chrome, edge

Mariusz

10 months 6 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us

Most likely the problem with third-party browser extensions ( Awesome Screenshot & Screen Recorder, Grammarly , Joomla plugin System - Official Facebook Pixel ....) disable them

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

10 months 6 days ago #3

  • Mariusz's Avatar
  • Mariusz
  • Posts: 45
disable didn't help
I don't have any extensions installed in edge

maybe instead of animated keys create an icon bar? will be easier to use on smartphone or tablet

10 months 6 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

8 months 3 weeks ago #5

  • Adri's Avatar
  • Adri
  • Posts: 2
I have the same problem on all browsers.
Is there a solution?
grt Adri

8 months 3 weeks ago #6

  • Mariusz's Avatar
  • Mariusz
  • Posts: 45
the problem is the left mouse button.
on the laptop touchpad it works
try a different mouse

8 months 3 weeks ago #7

  • Adri's Avatar
  • Adri
  • Posts: 2
It's not the mouse.
The same button for the album picture works fine.

8 months 3 weeks ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us
Vyacheslav wrote:
Most likely the problem with third-party browser extensions ( Awesome Screenshot & Screen Recorder, Grammarly , Joomla plugin System - Official Facebook Pixel ....) disable them

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

8 months 3 weeks ago #9

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,

We checked everything works well
nimb.ws/vDBx4o

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

8 months 1 week ago #10

  • Jaume Claramunt's Avatar
  • Jaume Claramunt
  • Posts: 39
Same problem here with different browsers.

8 months 1 week ago #11

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

8 months 1 week ago #12

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
We have checked, everything works well, you can see it in the video.
nimb.ws/z3gxaY

Most likely the reason is in browser extensions
or in programs installed on your device (since you see the problem in different browsers)

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum