Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Since Update Gallery becomes unresponsive

3 months 2 days ago #1

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
Hello!

I updated from 2.2.4 to 2.3.1 and since then one of my galleries isnt loading anymore.
If i change something i just get stuck on that screen and also when i try to visit the page its linked to the site doesnt load.


After looking into my logs - there seems to be a memory error
Attachments:

3 months 2 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

3 months 2 days ago #3

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
Thank you i did submit a ticket with you guys - the category which seems to cause the problem is the "Aktuelles" which is category id 2.

the sites on which this problem seems to originate are
www.gemeinde-wiesfleck.at/index.php/willkommen/aktuelles.html
www.gemeinde-wiesfleck.at/index.php/bild...em-kindergarten.html

3 months 2 days ago #4

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
I think something is causing a memory error with the gallery. I don't know why it's happening yet - what are the limits of bagallery?

3 months 1 day ago #5

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Hello,

–°heck the value in file php.ini maybe they need to be increased
memory_limit

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

3 months 1 day ago #6

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
Already put it to 256mb and still experiencing issues.

3 months 1 day ago #7

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Send us an error log, because we can't see anything (everything hangs after pressing save)

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

3 months 1 day ago #8

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
Will do - even setting it to 384M only helped on 1 site the other "kindergarten" one still hangs up, as well if you save inside the gallery2

Maybe the pics are to big? If i watch the requests, it is a endless stream of post requests trying to save it. (Pressing save inside gallery 2)

3 months 1 day ago #9

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
How can i send you the error log?

3 months 1 day ago #10

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
You can send us via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

3 months 1 day ago #11

  • Florian's Avatar
  • Florian
  • Posts: 7
So i went into the gallery and deleted some empty ones which where not published and regenerated a couple of thumbnails and it seems that this action fixed the issues - im clueless why though.

3 months 1 day ago #12

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Perhaps there was some problematic image.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum