Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Pages using Gallery not showing up in Google Analytics

1 month 1 week ago #1

  • Thaddeus's Avatar
  • Thaddeus
  • Posts: 2
Hi there, I'm using Gallery on a few pages on one of my sites, and those pages are not showing any hits in Analytics. Any help would be greatly appreciated. Here's a link to one of the pages: www.explorethevillage.com/find-a-home/real-estate-partners

1 month 1 week ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 11557
Hello,
Thank you for contacting us

Your question is understandable, describe in more detail

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 month 1 week ago #3

  • Thaddeus's Avatar
  • Thaddeus
  • Posts: 2
If I add a gallery to a page, it strips out the Google Analytics code. If I remove the gallery, the Analytics code comes back immediately. Here is a quick video showing that the analytics code is on the page. Then I add a gallery, and the Analytics disappears. screencast-o-matic.com/watch/cYiiDB5ge9

1 month 1 week ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 11557
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 6 days ago #5

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 11557
Hello,

Thank you for contacting us!

We have fixed an issue!
This fix will be added in the next update

Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum