Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

Reply to Sender stop working

1 month 2 days ago #1

  • Rodrigo's Avatar
  • Rodrigo
  • Posts: 67
Hi guys my clients with Forms reported me that the Reply to Sender stop working, i mean, when a user enters his mail in a form and my client receives the notification, when they hit reply now it replies to their own mail instead of the sender one. It stopped working since a few weeks ago, i guess it could be related to the latest joomla version (the only change i made to their website was update it) hope you can help my out with this one. Many thanks.

1 month 16 hours ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 5085
Hello,

Check if you have disabled "Reply To Submitter" at the Form settings


Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 14 hours ago #3

  • Rodrigo's Avatar
  • Rodrigo
  • Posts: 67
thanks for your answer.
yes, it was already set on the almost 10 forms that suddenly this feature stopped working.

1 month 14 hours ago #4

  • Rodrigo's Avatar
  • Rodrigo
  • Posts: 67
i can confirm this error happens in all the webpages i've created with the latest forms 1.7.4 and latest joomla installed.

1 month 14 hours ago #5

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 5085
Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Most likely the problem is in the settings of the email client or Joomla settings
since no one has reported this problem except you

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 weeks 14 hours ago #6

  • Arto's Avatar
  • Arto
  • Posts: 4
Make it two.
I have checked "Reply To Submitter", but Admins email is still as reply-to address.
--arto---
Powered by Kunena Forum