Remember me

Getting "undefined" when submitting for with mobil

6 years 5 months ago #1

  • Joey's Avatar
  • Joey
Hi there,

I have a form here.

When i submit it with desktop it works fine, but on mobile i get an undefined error. (referring img1)

(Referring img2) - Also is there any way i can add a text to the modal that comes up with that loader... something like "Uploading images..."

Thanks!
Attachments:

6 years 5 months ago #2

  • Joey's Avatar
  • Joey
Just in case.. for all file uploads i used the device camera. If i upload files, then its ok.

6 years 5 months ago #3

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,

Most likely this is due to the slow speed of the Internet on the mobile device and the large size of the pictures taken by the camera or incorrect pictures name.

Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 years 5 months ago #4

  • Joey's Avatar
  • Joey
Hi, i already tested.. its not the network. Its because i used the "camera" function to snap photos to upload. Use file browser to upload is fine.

Ive sent you my site details too to take a peek. Thanks!

6 years 5 months ago #5

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hello, Joey!

I have tested on Android device. I have snapped 4 photos to upload, in the same way like you describe



As you can see Forms was successfully submitted. Also you can find my submission in the admin panel
Powered by Kunena Forum