Remember me

Button colour not updating

6 years 5 months ago #1

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 7
Hello - I have changed the colour of the Submit button but it is not updating and just remains white. Is there a way to fix this please. Thank you.
Attachments:

6 years 5 months ago #2

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,

Perhaps the problem is related to the browser cache or cache on the site.
Try cleaning the cache.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 years 5 months ago #3

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 7
Thanks for your response. It is not cache, I have tried that. The only thing that I have noticed is that when I do an inspect on the submit button it show the colour as RGB however in the component it is Hex. Could this have something to do with it?

Also, is there a limit to how many installations of the component I can have using my subscription? I didn't notice anything on your website, but I am not sure.

6 years 5 months ago #4

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Send us a link to the page with a problem.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 years 5 months ago #5

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 7
Thanks for the assistance. I have tried sending a test message from the frontend of the Registration form and it just gives an error. The contact form completes but I do not receive an notifications. This might be a server problem so I will check that.

However, I also have the component installed and set up on another site called www.krugerlowveld.com. In this one the set up is much better and the mails send. The only problem is that we have multiple recipients on the admin side and only the recipient that is not on the krugerlowveld.com domain receives the admin email. What can be the cause of this.

6 years 5 months ago #6

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,

The color of the button redefines the custom code with "!important"

About sending letters please check this post:
support.balbooa.com/forum/joomla-forms/2...y-joomla-3-8-1#12406

PS:
Do not send "accesses" publicly available!
If you want to send accesses, use our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 years 5 months ago #7

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 7
How do I change that?

6 years 5 months ago #8

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
You have 2 variants:

1. You can find the file because of which it happens
(/templates/motif/XTC/css.php) will try to find in it this code and fix it by itself or contact the developers of this component and them to do it.

2.
Add your custom CSS code (At the custom CSS file of your template) that will override it.
Example:
input.ba-btn-submit {
    background-color: rgba(230, 159, 92, 1) !important;
    border-radius: 3px !important;
    border: none !important;
}

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 years 5 months ago #9

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 7
I have fixed the Submit button but still there remains a problem with the Congratulations message. Please see attached image and let me know how to make the X display properly.
Attachments:

6 years 5 months ago #10

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
You need add code:
.zmdi {
    font-family: 'Material-Design-Iconic-Font'!important;
}

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum