Remember me

Error Logging

6 years 9 months ago #1

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Hey there,

I just wanted to ask if error logging is available. Got a form which doesn't work all of the time, though nothing is changed.

Regards,
Robert.

6 years 9 months ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hello Robert,

Do you have the latest version of Joomla and Forms component?

Regards,
Artem

6 years 9 months ago #3

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Yes :-) Joomla 3.7.3 and Forms 1.6.4.

6 years 9 months ago #4

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hello Robert,

To explore and fix an issue we need:
- Joomla admin access
- FTP access
- Link to page with form

Please use our contact form to send us access data: support.balbooa.com/contact-us

Many thanks,
Artem, Balbooa.com

6 years 9 months ago #5

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Hey there,

the problem is I don't know what the cause is and I can't reproduce the error. Are you considering logging requests before trying to send them?

6 years 9 months ago #6

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hi,

No, we don't send logging requests. Forms just send submitted data

Many thanks,
Artem, Balbooa.com

6 years 8 months ago #7

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Hey there,

the problem is I dont know why it sometimes works and why it doesnt other times.

The site would be:
-

6 years 8 months ago #8

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
OK, did some more testing, two testing E-Mails came in yesterday. Thought it would be a problem with autofill or something, but tried it a few times, two times it worked, one time I got an error.

Some sort of log would be awesome ;-) Or at least saving of the info into the database, regardless of if sending was possible.

6 years 8 months ago #9

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Robert,

I have tested your Forms, and I always got this message



If you will know how to repeat an issue, inform us please! We'll be only happy to provide you solution

Many thanks,
Artem, Balbooa.com

6 years 8 months ago #10

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Found it :-P Enter "0" at "Telefonnummer". Could you update it so it doesnt fail or light up the border as if you didnt enter something valid?

The field type is "regular" and required.





Regards,
Robert.

6 years 8 months ago #11

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Update #2:
Error pops up when entering "0" into a "regular" field.

Regards,
Robert.

6 years 8 months ago #12

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Robert,

Nice job!

Please send us Joomla admin and FTP access to explore an issue. To send access info please use our contact form: support.balbooa.com/contact-us

Many thanks,
Artem

6 years 8 months ago #13

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
Thats not possible atm :-)

But you get the same error if you try your form:
www.balbooa.com/showcase/extension/forms

Regards,
Robert

6 years 8 months ago #14

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 11342
Hello Robert,

Sorry for the delay with an answer!

Here is a solution.
Go to: /components/com_baforms/models/form.php
Line: 1961

Replace:
if (!empty($data[$item->id])) {

On:
if ($data[$item->id] != '') {


Many thanks,
Artem, Balbooa.com

6 years 8 months ago #15

  • Robert Andreas's Avatar
  • Robert Andreas
  • Posts: 64
OK, thank you very much :-)
Powered by Kunena Forum