Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

The form doesn't send emails when file uploader contains attachment

3 months 3 days ago #1

  • Websight's Avatar
  • Websight
  • Posts: 3
Hi,
The form doesn't send emails when file uploader contains attachment.
I've tested form without file attached, it worked (email sent).
I've tested the same with file attached, no email sent (already checked in spams box too), and the worst part is that there's the notification "Form sent successfuly" so user think I've received his demand. :ohmy:
Form URL : traductiontahitien.com/traduction#devis
I'm using Joomla 3.9.16 and last version of Balbooa Joomla Forms Builder.
Thanks for you help, kind regards.

3 months 2 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

3 months 1 day ago #3

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Hello,
Thank you for contacting us

The problem is not related to the form, since the form only collects data and does not send it
Most likely the problem is on the hosting side (there are some limitations in the settings).

We can suggest you use the solution described in this post.
support.balbooa.com/forum/joomla-forms/1...clarifications#46248

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

3 months 7 hours ago #4

  • Websight's Avatar
  • Websight
  • Posts: 3
Hello,
Thanks for your feedback.
I've checked you suggested solution link, none of it works.

I'm not suprised because I don't think it's related to hosting limitation:
- the file uploaded was 50ko size.
- I've tested with other extensions and email was correctly sent.
- I've tested with Balbooa Form extension, when there's an attachment : submission (even with the smallest file size) isn't recorded in database (in submissions admin page : index.php?option=com_baforms&view=submissions ). But it works fine when there's no attachment.

Looks that there's something wrong with form?

Thanks for you help on this.
Regards

2 months 4 weeks ago #5

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
Hello,
You specified the path to a non-existent folder formulaires



Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 months 4 weeks ago #6

  • Websight's Avatar
  • Websight
  • Posts: 3
Hello,
Oh ok, I thought it would create folder if it didn't exist.
I've created it, and now it works fine!
Thanks for your help!
Regards

2 months 3 weeks ago #7

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 17947
You are welcome ;)
Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum