Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

FIELDS NOT EDITABLE

2 weeks 3 days ago #1

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
Hi,

I bought latest version yesterday. My form is nearly finished.
But I am encountering a bug. Some fields can no longer be edited. I cannot modify them anymore. Reboot, navigator cache purged, no result.

Screen capture shows that mouseclick do not load the lightbox window.

Can you help me ?
Attachments:

2 weeks 3 days ago #2

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
The problem is quite urgent. Cannot edit any of the fields...
:ohmy: :unsure:

2 weeks 2 days ago #3

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 15480
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 weeks 2 days ago #4

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
I cannot share the form with you. Local installation. I had to redo it totally. Strange bug :angry:

2 weeks 2 days ago #5

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 15480
As we can see from the screen, the form is not loaded to the end.


Without access, we cannot find out the reason.
Send us a screenshot of the console with an error then we will try to find out the reason

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 weeks 2 days ago #6

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
Where can I find logs, I get no error message when I try to edit a field. Its is just stuck.

The problem definitely comes from the conditional rules.
When I export the form, I have noticed that a few lines are missing in the xml file.


Why when I create a slide component, do I have these two lines? If I delete the line and keep the tabs, I cannot edit fields anymore.
Attachments:

2 weeks 1 day ago #7

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 15480
Hello,

To see the console.
You need to open the developer tool (F12)

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

2 weeks 4 hours ago #8

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
OK - I am going to send you all the credentials to connect to the production website. Can you keep me informed ?

Thanks in advance

1 week 4 days ago #9

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 15480
Hello,
Thank you for contacting us

As soon as you send us access,
we will find out and fix the problem, we will inform you.

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 week 4 days ago #10

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
I have sent all the credential 48 hours ago via Contact Us. Thanks

1 week 4 days ago #11

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 15480
We did not receive your data.

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 week 4 days ago #12

  • o_celeste's Avatar
  • o_celeste
  • Posts: 30
It is urgent. Check your mail form !!!! I sent the mail on past friday.

via this URL support.balbooa.com/contact-us

Give me a mail to send all the details.

1 week 4 days ago #13

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 15480
We are our access to you and we answered your email (today morning)

We have fixed an issue!
This fix will be added in the next update
We made changes to the file ba-admin.js (administrator/components/com_baforms/assets/js/ba-admin.js)

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum