Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

blog

1 week 1 day ago #1

  • Renae's Avatar
  • Renae
  • Posts: 7
we are using the blog app within a site but when creating posts the menu theme is no longer showing and can't see where in the editor section of the blog page can we set the menu structure up. At present on each page of the website the menu and cover image is there but when you click on the individual blog posts it is not. Its actually quite frustrating this who blog app.

1 week 1 day ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6499
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Most likely you use different themes (for all pages and for posts)

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 week 1 day ago #3

  • Renae's Avatar
  • Renae
  • Posts: 7
www.selectmarketingprojects.net.au/seopl...to-the-top-of-google

when i try to create a new page is does so as if its creating a normal site page and not a blog page - when i duplicate a blog page I can change that info for a new blog but no where in the blog app area is there the ability to create a new page there.

So sorry a little confused by using different these for all pages and posts. If you need login details let me know.

Thank you

1 week 1 day ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6499
As we see on the frontend, everything works well (you can see it on video).
nimb.ws/kbsnQt

When creating a new post, in the editor, you can edit only the content of the post.
The layout of the post (the same for all the attachments) you can customize in the single post layout


more in our documentation:
www.balbooa.com/gridbox-documentation/creating-a-new-blog-post
www.balbooa.com/gridbox-documentation/single-post-layout

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum