Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

Unable to set locations labels on google maps plug

2 months 2 weeks ago #1

  • Enrico's Avatar
  • Enrico
  • Posts: 21
I'm trying to build a map on a website using the google maps plugin.
The map will have a lot of markers and I need to set a laber to every marker to recognize them easily so I can modify or delete them in case of need.

The problem is that the plugin doesnt seem to let me save any kind of value as a laber neither text or coordinates.

Does somebody else had the same issue?
Is there a workaround to fix this

2 months 2 weeks ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6298
Hello,

Thank you for contacting us

We checked everything works well.


Looks like you need to generate the correct API key.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 months 2 weeks ago #3

  • Enrico's Avatar
  • Enrico
  • Posts: 21
That's odd. I am having the same problem with the other map plugin.
I tried with 2 different browsers.

The google map key is correctly generated.

Any other hint?

I can try to delete the browser cache maybe?

2 months 2 weeks ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6298
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 months 1 week ago #5

  • Matt's Avatar
  • Matt
  • Posts: 82
Is there a fix to this? We're experiencing the same thing.

2 months 1 week ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6298
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 4 weeks ago #7

  • Enrico's Avatar
  • Enrico
  • Posts: 21
I contacted support using their form as they suggested and they managed to help me.
The API key was correctly generated and activated but it was still not working.

I had to activate the "places" additional key and now everythig works fine.


1 month 4 weeks ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 6298
Hello,

It's great that you solved this problem yourself.
Let us know if you need more assistance

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com
Powered by Kunena Forum