Feature Box And Icon List Plugins

Read More
Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Support Policy
Remember me

POST NAVIGATION

1 month 6 days ago #1

  • PP's Avatar
  • PP
  • Posts: 107
Hello, I am having trouble understanding how the post navigation plug in works.

When I use set up the posts in custom order, they appear correctly in the post slider but when I click on one of the posts, the page navigation is incorrect.

The order is set to custom and the list of posts is in the order I want them in the category folder.

Why is it not working correctly? Is there a setting I have missed.

I have set to show featured only, but it doesn't make any difference if i turn this off.

I have tried turning off compression and caching - no change.

Could you please let me know how I can fix this.

Thankyou

There is a lot of content and it really needs to work.
Attachments:

1 month 6 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 5845
Hello,

This is because you are likely to duplicate posts and they have the same date and time of creation.
You need to change dates.


Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 week 4 days ago #3

  • PP's Avatar
  • PP
  • Posts: 107
Doesn't make any difference. Several sites, various dates, posts, all the same behaviour.

1 week 3 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 5845
Hello,
Thank you for contacting us

Your become duplicated, because they have the same date and time of publication


You need to change the date or time in the post settings.


Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 day 1 hour ago #5

  • PP's Avatar
  • PP
  • Posts: 107
That is absurd. The post navigation should work on posts / categories - there would be thousands of sites that publish information on the same day - this cannot possibly be the way it works.

Please check, it is beyond my comprehension why something would work like that.

Also, regardless of the data of publishing the nav does not work on ANY of my sites.

art catalogue LouiseFoletta.com.au
Powered by Kunena Forum