Remember me

Zeroapp Filter Speed

4 months 13 hours ago #1

  • G.'s Avatar
  • G.
  • Posts: 510
Hello, I'm building a website with Gridbox, but it's slow in page loading, and even slower with the Zeroapp filter. Moreover, I've only added a few test items.
Other websites with the same structure and many more items are faster with the Zeroapp filter.
I've contacted the hosting, and they assure me that they don't detect any slowdowns on their server.
Can you help me understand the reason for this slowness?
Enabling HTML, CSS, and JavaScript minification doesn't solve the problem.

Another issue concerns the following code that doesn't work when I activate CSS minification:
.ba-item-fields-filter .ba-fields-filter-wrapper {
flex-direction: column-reverse;
}

I'll send you the link to the page with the problem and access via your contact form.
Thank you.

3 months 4 weeks ago #2

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,
Thank you for contacting us

We have received your access and will check the speed,
Regarding the code use this css code
.ba-item-fields-filter .ba-fields-filter-wrapper {
    flex-direction: column-reverse !important;
}

Regards,
Viacheslav, Balbooa.com

3 months 4 weeks ago #3

  • G.'s Avatar
  • G.
  • Posts: 510
Hi Viacheslav, the CSS code works perfectly even with minification.
The speed of the filter and page loading also seems normal to me now. What do you think? What was the issue?
Thank you for your help.
Gianni.

3 months 4 weeks ago #4

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Possibly related to hosting or Internet speed

Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Viacheslav, Balbooa Support Team

3 months 3 weeks ago #5

  • G.'s Avatar
  • G.
  • Posts: 510
Hello, the speed issues strangely disappeared after requesting the hosting provider to update MySql from version 5.7.32-35-log to version 8.0.32. Now, page loading and the response speed of the zeroapp filter appear normal.

I then proceeded with the update to Joomla 5 without encountering any problems.
However, I'm experiencing issues with the Behaviour - Backward Compatibility plugin. If I deactivate it, the backend shows an error and doesn't allow me to see anything.
To resolve the situation, I had to reactivate the plugin from the database.
Since the site has only Gridbox and Baforms installed, what could be causing this problem?
Powered by Kunena Forum