Remember me

Submenu display

1 year 2 months ago #1

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 6
Hello. I can't edit site settings - no submenus are showing. I am attaching a screenshot
Attachments:

1 year 2 months ago #2

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 year 2 months ago #3

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 6

1 year 2 months ago #4

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
The problem is related to the code that you added to the custom css file.

Never post permissions on the forum, everyone can see them, use the contact form

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 year 3 weeks ago #5

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 6
no submenu "Performance" showing. I am attaching a screenshot
Attachments:

1 year 3 weeks ago #6

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Hello,
Thank you for contacting us!

You need to install the performance app
www.balbooa.com/gridbox-documentation/app-basics

Never post access on the forum everyone can see it

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 year 3 weeks ago #7

  • Helen's Avatar
  • Helen
  • Posts: 6
Дякую!

1 year 3 weeks ago #8

  • Viacheslav's Avatar
  • Viacheslav
  • Posts: 28858
Будь ласка ;)
Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum