Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Edited content not displaying?

6 years 5 days ago #1

  • Paul Gomirato's Avatar
  • Paul Gomirato
  • Posts: 720
I have been replacing the content of the Habour template with my own.

I see everything on the page in the editor view. When I load a new page to view the results as a new visitor, all the content I added is not displaying on the page (white space) and only the contents on the template I have not changed (i.e. footer) displays.

What does this mean?

6 years 5 days ago #2

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Hi Paul,

Are you assigned Gridbox page for the menu item?
Displaying Pages on the Frontend - Gridbox Documentation

Regards,

6 years 5 days ago #3

  • Paul Gomirato's Avatar
  • Paul Gomirato
  • Posts: 720
Yes, still no luck - can you check the site to see what is happening? I need to get this site completed very soon and have not been able to get anywhere with Gridbox yet :(

6 years 5 days ago #4

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Send us FTP and Joomla admin access
support.balbooa.com/contact-us
Deprtament >> Technical Support

And we find solution :)

6 years 5 days ago #5

  • Paul Gomirato's Avatar
  • Paul Gomirato
  • Posts: 720
Something seems to not working with the first section under the menu bar. I added a bkgd image and nothing shows on standard page view - I tried removing the image and apply overlay tint and still nothing shows.

I do see the Balbooa footer info - so it appears the section under the menu is breaking somehow?

I have attached both the edit view and standard page view - the rock bkgd is not displaying as it should

6 years 5 days ago #6

  • Paul Gomirato's Avatar
  • Paul Gomirato
  • Posts: 720
I did something to get things working.

I'll keep going and let you know if any issues pop up.

Thx

6 years 4 days ago #7

  • Artem's Avatar
  • Artem
  • Posts: 9812
Hi,

I just want to make sure, that we do not need to check the problem, everything is ok, right?

6 years 4 days ago #8

  • Paul Gomirato's Avatar
  • Paul Gomirato
  • Posts: 720
Thanks for following up. I started over and so far it seems to be working :)

I did forget to link the menu item to the Gridbox page initially.
Powered by Kunena Forum