Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Blank Menu

1 month 4 days ago #1

  • Kaatt's Avatar
  • Kaatt
  • Posts: 4
I have a menu that when it is selected for use on the site via Gridbox, it shows as blank. There's menu items in it and if I add a new one, even through Gridbox, it add the item to the menu but it still shows as a blank menu through Gridbox or the site itself.
Attachments:

1 month 3 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 3 days ago #3

  • Kaatt's Avatar
  • Kaatt
  • Posts: 4
Can I email or PM the link?

1 month 3 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Hello,
Thank you for contacting us

You can send the link to us via the contact form
support.balbooa.com/contact-us

Most likely you will find the solution in this post
support.balbooa.com/forum/gridbox/15089-...er-div-element#71436

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 2 days ago #5

  • Michael's Avatar
  • Michael
  • Posts: 13
It was working but has gone blank again, the link has not changed.

The area the menu is on seems to be clickable, but not showing any items.

1 month 1 day ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Hello,
Thank you for contacting us

If you have the same problem then you need use the solution in this post
support.balbooa.com/forum/gridbox/15089-...er-div-element#71436

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com[/quote]

1 month 1 day ago #7

  • Michael's Avatar
  • Michael
  • Posts: 13
I have done that and the have the 'menu' in place, but cannot add items to the menu, so at the moment the menu is almost blank. All I am seeing is a small grey button, but no text or anything else.

Any ideas on what is happening?

1 month 1 day ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Vyacheslav wrote:
If you have the same problem then you need use the solution in this post
support.balbooa.com/forum/gridbox/15089-...er-div-element#71436
Judging by your screenshot, you did not do the above

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 1 day ago #9

  • Michael's Avatar
  • Michael
  • Posts: 13
Thanks, that worked. I obviously didn't save the change last time.

1 month 1 day ago #10

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 month 1 day ago #11

  • Michael's Avatar
  • Michael
  • Posts: 13
Sorry I have another connected issue.

I can now create a menu item, but all of them just take you to the same page.

Any reason for this?

1 month 19 hours ago #12

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
Send us a link to page with problem.

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

1 month 9 hours ago #13

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23004
As we can see the column in which the menu is located has a link,
check the column settings

Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 month 5 hours ago #14

  • Michael's Avatar
  • Michael
  • Posts: 13
Thanks for that, it solved the issue
Powered by Kunena Forum