Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Error installing gridbox

7 months 4 hours ago #1

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Hello support,
i can not install gridbox on a web site to work on it (see image attacched).
What can i do?
Many thanks
Attachments:

6 months 4 weeks ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 4 weeks ago #3

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
sent all access with your contact form

6 months 4 weeks ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us

We have installed Gridbox on your site

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 4 weeks ago #5

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Many thanks.
What was the problem?

6 months 4 weeks ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
We removed the incorrectly installed component
and installed it again and the problem disappeared

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 4 weeks ago #7

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
ok thanks

6 months 4 weeks ago #8

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
You are welcome ;)

6 months 4 weeks ago #9

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Sorry now my home page is a blank gridbox page.
How can i set the old home page and start to work with gridbox in backgroun new version site?(ossolaweb.it)

6 months 4 weeks ago #10

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Your question is not clear, what do you have like "old home page"?

You can find out how to display a page on the frontend in the documentation
www.balbooa.com/gridbox-documentation/di...ying-on-the-frontend

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 3 weeks ago #11

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Hello support i'm trying to create a page but i have a 404 error.
See image attacched.
Can i do something?
Attachments:

6 months 3 weeks ago #12

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 3 weeks ago #13

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Sent.
Thanks a lot

6 months 3 weeks ago #14

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Link doesn't work

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 3 weeks ago #15

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Sent link.
Sorry

6 months 3 weeks ago #16

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
We have fixed an issue!
Let us know if you need more assistance!

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

6 months 3 weeks ago #17

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Solved many thanks

6 months 3 weeks ago #18

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
You are welcome ;)

6 months 3 weeks ago #19

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Sorry,
i'm trying to insert a page block cover in home page (in content) but there is no result.
If i add a plugin in content gridbox works correctly.
Can i do something?

drive.google.com/file/d/1oUVBVJH6rkN39jf...EAq/view?usp=sharing

6 months 3 weeks ago #20

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
Hello,
Thank you for contacting us

Send us a link to page with problem.
Send us FTP access and Joomla admin access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 3 weeks ago #21

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
sent.
Many thanks

6 months 3 weeks ago #22

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
We have fixed an issue
Let us know if you need more assistance

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

6 months 3 weeks ago #23

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Thnaks a lot
Now block works but if i go in plugin can't see plugin icon (see image attached)
Attachments:

6 months 3 weeks ago #24

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
As we can see everything works well


Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

6 months 3 weeks ago #25

  • Alberto's Avatar
  • Alberto
  • Posts: 611
Many thanks.
Probably problem cache.
Now, after clearing cache, i can not modify text of a content block selected.
If i add a heading plugin everything work but if i add a content block i can not modify anything

drive.google.com/file/d/1D_UdF4eFi-HswBJ...yRQ/view?usp=sharing

6 months 3 weeks ago #26

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 23440
As we can see, you have not fully installed JCE Editor.
Install it completely or disable it

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum