Miko. eCommerce Template

Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Blog Comments not showing and Zero App Notice Error

2 months 3 days ago #1

  • Birger's Avatar
  • Birger
  • Posts: 134
Hello Balbooa Team,

I have installed a fresh dev site. Testing Blog and Comments.

Currently, I can't get my comments to show below the comment box.

They appear for a split second, then I see the string "Be the first to write a comment".

Another problem is with Zero App.

When I open e.g. "Category List Layout", I get a notice error inside gridbox editor.
Attachments:

2 months 3 days ago #2

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 16531
Hello,
Thank you for contacting us

Send us FTP access via our contact form.
support.balbooa.com/contact-us

Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 months 3 days ago #3

  • Birger's Avatar
  • Birger
  • Posts: 134
Done.

Notice: I have 2 languages installed. The english language is inactive at the moment.

2 months 3 days ago #4

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 16531
Your application was tied to a theme that does not exist (perhaps you deleted it) we re-selected the theme and everything started working

The link you sent does not work


Regards,
Vyacheslav, Balbooa.com

2 months 3 days ago #5

  • Birger's Avatar
  • Birger
  • Posts: 134
Oh yes...good to know for next time, the page looks different from the themes in use.

Thank you.

Any idea why comments below comment box are not showing or only showing for a split second?

2 months 2 days ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 16531
Vyacheslav wrote:
The link you sent does not work
Powered by Kunena Forum