Untitled. Creative Agency Theme

Continue Reading
Mon. - Fri. 9 am - 5 pm Ask a Question
Remember me

Icons

1 week 5 days ago #1

  • Lisa's Avatar
  • Lisa
  • Posts: 18
Hey there!

My icons aren't working anymore. When using an icon on my website, on my real website it shows a square. Any way to fix this problem? In gridbox it shows the icon, but on my live website it just shows this.

https://imgur.com/9DDLWCA

1 week 5 days ago #2

  • Rene's Avatar
  • Rene
  • Posts: 287
A guess (because you did not provide a link)> In edit mode you use https and the site is loaded via http?

1 week 5 days ago #3

  • Lisa's Avatar
  • Lisa
  • Posts: 18
The website is Hhtps :(

It's strange though, because on my phone I can see the icons.
You can see the website here: dekoekjesroller.nl/

1 week 5 days ago #4

  • Rene's Avatar
  • Rene
  • Posts: 287
See attached screenshot
Attachments:

1 week 5 days ago #5

  • Lisa's Avatar
  • Lisa
  • Posts: 18
Is there any way to fix this? I wouldn't know, how to

1 week 4 days ago #6

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 10581
Hello,
Thank you for contacting us

You need to configure redirect http: to https: correctly,
www.freecodecamp.org/news/how-to-redirec...ttps-using-htaccess/

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team

1 week 21 hours ago #7

  • Lisa's Avatar
  • Lisa
  • Posts: 18
Thanks for the response!

I followed the given steps but it doesn't seem to be working...

1 week 20 hours ago #8

  • Rene's Avatar
  • Rene
  • Posts: 287
Hi see in the attached screenshot that you using two ways of accessing your site. With and without www.

I thinks when you solve this everything works fine.

Regards René
Attachments:

1 week 19 hours ago #9

  • Vyacheslav's Avatar
  • Vyacheslav
  • Posts: 10581
Hello,

Thank you for contacting us!

You can see how to do this in this post.
www.balbooa.com/knowledgebase/33-documen...-from-www-to-non-www

Best Regards,
Vyacheslav, Balbooa Support Team
Powered by Kunena Forum